Palvelut & Hinnat

Hieronnassa voi käydä säännöllisesti tai nauttia vain yksittäisestä kerrasta. Hieronta on hyvä lisä meidän jokaisen kehon- ja hyvinvoinnin huollossa, siinä lihasten muokkaaminen yhdistyy yleiseen mielen ja vartalon rentoutukseen. Hieronnan vaikutukset kehoon ovat kokonaisvaltaisia. Se tehostaa aineenvaihduntaa, vilkastuttaa verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista sekä lisää hapen ja ravinteiden kulkua. Lihakset rentoutuvat, turvotus vähenee ja kipu lievenee, ja nivelten liikkuvuus paranee. Hieronnalla on myös palautumista nopeuttava vaikutus urheilusuoritusten jälkeen ja sillä voidaan oikeaoppisesti tehtynä ennaltaehkäistä vammojen syntymistä sekä nopeuttaa jo syntyneiden vammojen parantumista.


Hieronta 30 min – 26 €
Esim. niska-hartiaseudun hieronta.

Hieronta 45 min – 32 €
Esim. selän ja niska-hartiaseudun hieronta.

Hieronta 60 min – 40 €
Esim. jalkojen ja pakaroiden hieronta.

Hieronta 90 min – 56 €
Esim. jalkojen, pakaroiden ja selän hieronta.


Voit ostaa myös viiden kerran sarjakortin, jolloin hinta tulee yksittäin ostettua edullisemmaksi:
5 x 30min 120 €
5 x 45min 150 €
5 x 60min 190 €
5 x 90min 270 €


Teen ohessa yrityskäyntejä Porin alueella ja lähiseuduilla. Saavun yrityksenne tiloihin teille sopivana aikana. mukanani on kuljetettava hoitopöytä ja muut tarvikkeet. Kysy lisää puhelimitse 044 242 2642 tai sähköpostitse katri@katrinhiaromo.fi

Maksutavat: käteinen, yleisimmät pankkikortit

Muistathan peruuttaa varaamasi ajan, jos et pääsekään tulemaan! Peruuttamattomasta ajasta joudun perimään täyden hinnan.